internet culture

pause web

vroeger had je pause tv, nu pause web, //waitallday.com

bert is diesel

al meedere keren zag ik de nieuwe //diesel reclame waar een auto voortgeduwd wordt en licht uit de hand loopt. ik meende in de clip van enkele 10tallen seconde al een paar ker een hoofd te zien van bert (als in: bert is eveil) en nu ik de //clip download, zie ik inderdaad direct voordat de pijp olie omhoog stuwt doordat de auto er tegen aan rijdt op zeg 4/5 van de clip een "bert" naar de camera lopen. leuk, ik zie reclame met laptop op schoot, surf naar diesel en 20 seconde later mijn naamgenoot gevonden. zie ook //pub.be

legends

boemi am a sucker for urban legends. ik smul bij onzin. bekenste onbekende urband legend is het feit dat gates ooit gezegd zou hebben dat "640K ought to be enough for everybody" dat heeft gates dus nooit gezegd!

een hele //site met urban legends. woepie. deze //cloads zijn fake, deze snaps van de exploderende //shuttle zijn fake. de tape //tape wissel uit de //pron afdeling is aardig.

read by bert

bertals voor een blog geldt dat deze gelezen wordt door bert ( aka me!) dan geldt dat wel voor //willy. willy is dus //read by bert gecertificeerd! joepie!

withuis

bushde parodie site //whitehouse.org heeft een aantal fraaie posters //online. morgen mogen we deze niet meer mooi vinden want staan we als een man achter de schurkenstaat usoa. tot die tijd geniet ik van de zelf kritiek.

XML feed