internet culture

redhat 10 jaar

10//redhat is //10 jaar oud. ze hebben zelfs een leuke history online om de redhat geschiedenis te plaatsen binnen de unix tree van 30 jaar. intussen is wel bekend dat redhat weer slighty //in the red is qua boekhouding.

mijn eerste distro was slackware en ik geloof dat ik ergens bij rh5.1 binnen kwam bij redhat.

btw: ooit geweten waarom distributies van redhat de naam hebben die ze dragen? //the thruth about names is gedateerd maar het principe van de naamgeving blijft bestaan. van picasso naar rembrandt, colgate, vanderbild and so on...

goegle poetry

Dobbe: daddy-o long gone ... Syndication meeste
This Channel - About - ...
en kort, Dobbe: Dobbe: -
cool Free: lossen en zijn nu
zijn About jazzman
Syndication Channel Dobbe' Is
nu About Dobbe: of Free: Is daddy-o nu
lossen zijn Dobbe: About diese
Dobbe' Dobbe' - de Information Is

random poetry van een //goegle poetry generator indien je zoekt op //willy dobbe. geweldigge goegle tools (en andere search engines) op //buzztoolbox. must see!

pause web

vroeger had je pause tv, nu pause web, //waitallday.com

bert is diesel

al meedere keren zag ik de nieuwe //diesel reclame waar een auto voortgeduwd wordt en licht uit de hand loopt. ik meende in de clip van enkele 10tallen seconde al een paar ker een hoofd te zien van bert (als in: bert is eveil) en nu ik de //clip download, zie ik inderdaad direct voordat de pijp olie omhoog stuwt doordat de auto er tegen aan rijdt op zeg 4/5 van de clip een "bert" naar de camera lopen. leuk, ik zie reclame met laptop op schoot, surf naar diesel en 20 seconde later mijn naamgenoot gevonden. zie ook //pub.be

legends

boemi am a sucker for urban legends. ik smul bij onzin. bekenste onbekende urband legend is het feit dat gates ooit gezegd zou hebben dat "640K ought to be enough for everybody" dat heeft gates dus nooit gezegd!

een hele //site met urban legends. woepie. deze //cloads zijn fake, deze snaps van de exploderende //shuttle zijn fake. de tape //tape wissel uit de //pron afdeling is aardig.

XML feed