internet culture

funny banner

funny banner, damm those wright brothers

mo' mozilla!

alt tekst weer zichtbaar in moz ;-)ik neem aan dat iederen die mijn blog leest //moz gebruikt. en dus met zijn allen masaale rennen naar //piro want daar heb je een aantal zeer coole addons (met source). een kleine om een foutje van moz tov ie te verhelpen, //alt text op plaatjes worden weer zichtbaar als je er boven hangt met je muis pointer. maar de beste is wel alle extra opties die er zijn met de //"getappte browsing". echt, ik kan nu al niet meer zonder. in moz 1.3 is de optie "close all other tabs" plotseling weer verdwenen. dit gemis -samen met 30 andere handigheidjes aangaande tabs- is dus verholpen. whoepiekewl!

dansmarieke

"i can dance". dans //bot. cool van sony. en als ze de zelfde software gebruiken als vorige bots, draait het dus allemaal op een linux kernel.

telsell goes retro

c64op //telsell tv zie ik tegenwoordig een afschuwlijke retro reclame; een game console met 80 games gebasseerd op c=64 graphics. ik zou best een oude arcade willen hebben, maar dan met orgineel console (bv atari 2600) of met echter aracade //console er om heen. maar nooit een neo-retro-classic. indien u wel 60 euro over heeft voor een 320x200x16, dan kunt u deze //hier bestellen.

persoonlijk zou ik liever de namaak echte //stick kopen van thinkgeek.

404 found

eigentijdse //404 error

XML feed