internet culture

0010101 TM

In what CEO Bill Gates called "an unfortunate but necessary step to protect our intellectual property from theft and exploitation by competitors," the Microsoft Corporation patented the numbers one and zero Monday., zie the //reliable source

funny banner

funny banner, damm those wright brothers

mo' mozilla!

alt tekst weer zichtbaar in moz ;-)ik neem aan dat iederen die mijn blog leest //moz gebruikt. en dus met zijn allen masaale rennen naar //piro want daar heb je een aantal zeer coole addons (met source). een kleine om een foutje van moz tov ie te verhelpen, //alt text op plaatjes worden weer zichtbaar als je er boven hangt met je muis pointer. maar de beste is wel alle extra opties die er zijn met de //"getappte browsing". echt, ik kan nu al niet meer zonder. in moz 1.3 is de optie "close all other tabs" plotseling weer verdwenen. dit gemis -samen met 30 andere handigheidjes aangaande tabs- is dus verholpen. whoepiekewl!

dansmarieke

"i can dance". dans //bot. cool van sony. en als ze de zelfde software gebruiken als vorige bots, draait het dus allemaal op een linux kernel.

telsell goes retro

c64op //telsell tv zie ik tegenwoordig een afschuwlijke retro reclame; een game console met 80 games gebasseerd op c=64 graphics. ik zou best een oude arcade willen hebben, maar dan met orgineel console (bv atari 2600) of met echter aracade //console er om heen. maar nooit een neo-retro-classic. indien u wel 60 euro over heeft voor een 320x200x16, dan kunt u deze //hier bestellen.

persoonlijk zou ik liever de namaak echte //stick kopen van thinkgeek.

XML feed