journalism

eeuw in beeld

who are you lookin at? de mooiste //fotos van AP van de afgelopen eeuw in beeld gebracht per decenium. werkelijk de moeite waard om door te nemen.

over deze foto: 1992 - Bill Clinton, then governor of Arkansas and a Democratic presidential candidate, washes his face after an interview at the studios of WMUR-TV in Manchester, N.H., on January 11. It was the end of another marathon day of campaigning for the New Hampshire primary.

Modern living / neurotica

Wie dacht dat Peter van Straaten het alleenrecht had op het moderne leven en dat pentekeningen de manier zijn om het uit te drukken checkt nu //Modern living Bijdetijds en arty, vooral de hogere nummers Smiling

retorisch hippe url?

Hoe hip is Lotte? //lotteiship

1,2,3,4,5,6,7,8,...9

10een parodie site in zich zelf, //tineke en haar relatie met candelight. Maar vannacht kreeg ik een droom (ik had zowel bewust als onbewust niet aan hem gedacht, er waren andere dingen die me even bezig hield), In die droom zat hij bij mij thuis en ik kwam terug van een optreden (ik zit in een showcorps)op koninginnedag en we omhelsde elkaar en zaten met elkaar (vergeef me dit even) te vrijen, oftewel te zoenen. Ik noemde hem bij zijn naam Ruud heet hij. Waarom krijg ik dan zo'n droom als ik later een tegenslag krijg te verwerken, hij had namelijk iemand anders ontmoet. We hebben elkaar nog nooit gezien, maar via e-mail kan je een behoorlijke band opbouwen. Waarom lieve Tineke

lieve willy lezers, willen jullie stoppen met //tineke hierover lastig te vallen! Smiling

withuis

bushde parodie site //whitehouse.org heeft een aantal fraaie posters //online. morgen mogen we deze niet meer mooi vinden want staan we als een man achter de schurkenstaat usoa. tot die tijd geniet ik van de zelf kritiek.

XML feed