iq kamertemp heeft een mening

labs.goegle.com

labs.goegle.comGoegle heeft nu haar experimentele diensten in labs.goegle.com gehangen. zeer leuke diensten die waarschijnlijk zodra ze riijp zijn live gaan. bv de mogelijkheid om TLA uit te vragen op glossary. u weet niet wat een TLA is? :-)

goegle n dilbert dinsdag

goegle met dilbert op dinsdag

ascii stupid question, get a stupid answer

ziet u mij?
ASCII art: n. The fine art of drawing diagrams using the ASCII character set (mainly `|', `-', `/', `', and `+'). Also known as `character graphics' or `ASCII graphics'
ascii art is zo oud als... wel als ons alfabet. en het is dus niet zo verassend dat kunst en naakt samen komen in het alfabet, zoals op //asciip0rn.com te zien valt. "liggend naakt" was het enige wat mogelijk was want dat was wel zo handig ivm de printerfeed.

het LPF gepeupel begint al weer

//planet.nl citeert uit ateuropa.nl over de onkunde van de kwelgeesten van de LPF; de pornoboer en de man-met-ervaring hebben een mening. Ook vinden ze dat Nederland de grensbewaking weer moet invoeren, ''zolang het gatenkaas is aan de Europese buitengrenzen. Ze zijn tegen de uitbreiding van de EU, willen het verdrag van Schengen opzeggen (wat overigens niet kan) en vinden dat Hans van Mierlo vervangen moet worden in de Europese conventie.