geeks/nerds

voor op het nachtkastje

Q: Is it completely safe?
A: YES. Not only are all materials safe for you, but also for your environment. The kits are completely SAFE & NON-TOXIC.

sure it is safe. alles wat je moet doen is je edel deel in een bak hangen, tot 60 tellen en het er weer uit halen. als je moeite hebt om tot 60 te tellen (en ik denk dat het publiek dat dit koopt dat heeft Eye-wink ) is het waarschijnlijk verstandig een horloge bij de hand te hebben. want het is sneldrogend cemtent. see for your //self! N.S.F.W!

telsell goes retro

c64op //telsell tv zie ik tegenwoordig een afschuwlijke retro reclame; een game console met 80 games gebasseerd op c=64 graphics. ik zou best een oude arcade willen hebben, maar dan met orgineel console (bv atari 2600) of met echter aracade //console er om heen. maar nooit een neo-retro-classic. indien u wel 60 euro over heeft voor een 320x200x16, dan kunt u deze //hier bestellen.

persoonlijk zou ik liever de namaak echte //stick kopen van thinkgeek.

goegle poetry

Dobbe: daddy-o long gone ... Syndication meeste
This Channel - About - ...
en kort, Dobbe: Dobbe: -
cool Free: lossen en zijn nu
zijn About jazzman
Syndication Channel Dobbe' Is
nu About Dobbe: of Free: Is daddy-o nu
lossen zijn Dobbe: About diese
Dobbe' Dobbe' - de Information Is

random poetry van een //goegle poetry generator indien je zoekt op //willy dobbe. geweldigge goegle tools (en andere search engines) op //buzztoolbox. must see!

harcorde borstel

bah!als u glijdt op naakte tandenborstels is //dit uw site. SAFE FOR WORK Smiling

read by bert

bertals voor een blog geldt dat deze gelezen wordt door bert ( aka me!) dan geldt dat wel voor //willy. willy is dus //read by bert gecertificeerd! joepie!

XML feed