geeks/nerds

java ssh

na het //poepsite incident was het wat stil op willy. het incident heeft wel voor 3000 extra hits binnen 2 uur bezorgd, zo werd puber willy in een klap (3000 klappen?) wat ouder. de stilte werd niet door de ouderdom van willy veroorzaakt, maar door een redelijke hoge werkdruk; veel rfp's benatworrden en het regulier werk afmaken. volgende week blog ik vanaf de

lizard heerst

en voor personen die nog steeds ie gebruiken, zie wat je //mist qua functionaliteit en mogelijkheden met name op het gebied van testing. maar ook als je denkt dat het internet niet een testbed is, //de browser van uw keuze.

zuivere koffie

koffie koffie en nog eens koffiepersoonlijk drink al redelijke tijd //zuivere koffie. niet alleen vond ik de //de roodmerk koffie te bitter worden, het heeft ook een andere bijsmaak, economisch blijft het geld voornamelijk bij de grote koffiebranders liggen en te weinig bij de //boeren. net op de rvu een programma gezien over hoe deze grote branders steeds meer robusta koffie mengen tussen hun koffie, een inferieure koffiesoort. in de loop van de jaren is onze koffie dus steeds bitterder geworden, in more than one way.

wil je weer eens echte koffie proeven, een voorproef op //maxhavelaar

old skool bah

bah!oude games en een oud onderwerp, de //top 10 naughty games. //deze ziet er wel heel klasiek uit!

schuim pc

altijd al een schuim pc willen hebben? dan is hier uw //howto!

XML feed