english

now i am really getti' pissed

welke gek heeft mensen het recht te geven kok allerlei ziektes toe te wensen? brand te stichtten? te plunderen? denhaag onveilig te maken?

van het weekend hoorde ik dat een berricht dat de politie 600 (!) man achterna is gaan zitten die illegaal aan het racen waren. het pleps is het gewoon beu, heeft te lang op het pluche van de merites 8 jaar paars mogen zitten en weet niet beter dat ze geen spruitje slusten op maandag.

prof staat voor m$... in zijn onderbroek...


Hodges opened the skirmish with: "is there any other operating system you're aware of in which the Web browsing functionality is commingled with the operating system?"

A. Yes, I do, if we take the view that the Web browsing functionality is also relied upon in other parts of the operating system.
Q. Which operating systems would those be?
A. Well, some examples, and there may be many others, would be the KDE user interface or GUI that exists on the Linux operating system.

bijzonder grappig verslag van de hoorzitting van microsoft vs the people. vooral als men zegt dat kde of gnome een os is en zonder gui een eindgebruiker niets kan doen, laat men zien hoever m$ van de werkelijkheid staat. read it on //theregister.co.uk

lijst 10., minister van feest

zot
was ik ff aan het buizen, zie ik een carnacalshit voorbij komen met ex-oranje-zot Johan Vlemmix. ik had die naam ("vlemmix") nog nooit eerder geschreven gezien, ziet er uit als een figurant in een middelmatige astrix verfilming.

k dwaal af. die carnavalshit ("minster van feest") bleek voor fucking real! zendtijd voor politieke partijen!

//web.planet.nl heeft een interview met de huizot van de media. en op //www.partijvandetoekomst.nl is de huissite van de nar te aanschouwen.

johan determinist: Stem op ons, kies voor uzelf: de Toekomst is onvermijdelijk!

tegenwoordig kan iedereen een partij program maken, schrijf een boek, lees de koppen van de telegraaf ("drempels, file, kwartje kok") en roep dat je daar tegen bent, en u is de man [m/v]. uit het programma van lijst 10 blijkt zijn ornaje tijd nog duidelijkJagen:
Jagen is in onze ogen geen sportactiviteit maar een beheersfunctie om de stand en kwaliteit van het milieu op een gewenst niveau te houden.

inderdaad johan, waar is mijn geweer!

XML feed