nederlands

kat

//fuckhedz.com is omgekat. en zeer fraai geworden!

janboedel

jan blogt best leuk op //janmarijnissen.nl/. en technisch ook best aardig qua feeds. ik kende de engine //wordpress niet, maar is best een aardig gnu licenced product. natuurlijk draaiende op apache. en het lijkt dat //ac nu sp lid is :-)

The search for a better search engine.

Leuk alternatief voor het Microschoft-blije Google: www.alltheweb.com/advanced. Lijkt veel op Google, maar is net allemaal ff beetje meer. Is ook tijd lang groter geweest dan Google. Het grote voordeel vind ik dat je weer eens wat anders krijgt. Niet alleen die pagina's waar de grote sites naar linken. Google creeert toch een beetje een elite web, als je bij de grote jongens (zeg... www.msn.com) wordt gelinkt ben je populair :(

En als je meer van pinguins houdt kun je altijd nog dit proberen: www.tuxfinder.com

Why your Drupal blog must die?

Drie simpele regels:

  1. Drupal is stom.
  2. Mensen die Drupal gebruiken zijn stom.
  3. Google is stom en daarom is Drupal stom.
(Sorry, did I break your concentration?)

Tot zover mijn kleine, bondige parodie(!) op dit blaatverhaal op Kuro5shin. En laat ik ook meteen de discussie die eruit ontstaat samenvatten in 2 woorden:

  1. Hitler!
  2. Nazi's!
Grappig hoe makkelijk het toch iedere keer weer blijkt om een volledig legitieme discussie bij voorbaat onmogelijk te maken. So, no flamebait intended. Just monkeying around.

gebeld

gebeld.nl, een manier om te zoeken naar een telefoonnummer per naam (janssen, nederland), per straat (mmmh, wat voor telefoonnummer zal die m/v hebben?) of van nummer naar naam (geen nulzes nummers). met mozilla heb ik geen reclame maar ik neem aan dat ie gebruikers de wereld aan popups/unders krijgen?

En nu 'tkofschip onthouden :-)

XML feed