nederlands

burn


Brand bij de brandweer

In de brandweerkazerne van Nieuwerkerk aan den IJssel heeft zondagnacht een grote brand gewoed. De brand ontstond in een van de tankautospuiten, die volledig uitbrandde. Niemand raakte gewond.

"De gehele kazerne is egaal zwart gekleurd", aldus de brandweercommandant van Nieuwerkerk aan den IJssel voor Radio 1. "Alles wat van kunststof is in het gebouw, is gesmolten." De schade is aanzienlijk. Enkele woningen boven de kazerne moesten worden ontruimd. De oorzaak van de brand is onbekend. //nieuws.nl

even nog wat ander random nieuws van nieuwspuntenel op een rij:

 • Brand bij brandweer (brandweer was niet gewaarschuwd, alarm verbrand. Kema stelt onderzoek in)
 • Auto rijdt door na aanrijding met trein (trein blijft in puin achter)
 • Man op het hoofd geslagen met een hamer
  (door man met de hamer, tap?)
 • BBC: 'Sneek beste waterrecreatiegebied'
  (BBC gaat commercieel, Voorzitter VVV Sneek opgepakt wegens fraude)
 • Medewerker besteelt bejaarden (Na maanden van terreur van bejaarden op een medewerker heeft de medewerker wraak genomen, wederom onrust in huize avondrood. Inzet van ME moet erger voorkomen)

schop

je moeder voelde je al een paar weken geleden. eerst met wat op allerlei sites genoemd staat als "belletjes". later harder.

en nu schop je je moeder. en niet meer zachtjes. als ik mijn handen middels de buik van je moeder op je leg -in begin waren mijn handen het teken rustig aan te doen of verstoppertje te spelen- voel ik je door alles heen schoppen.

doe rustig aan, over een paar maanden is het pas zo ver.

bofh-elp

help bofhedp //Bits of Freedom! zij zijn de enige die tussen misbruik en gebruik staan, politiek beinvloeden aangaande internet gelegenheden, media bespelen, onderzoek doen en langere adem hebben om bv //Co$ te plaatsen waar deze hoort.

parket down

mijn vriendin is bezig om voor te bereiden dat we parket krijgen op de eerste verdieping hostingruimte. vandaar enige dowtime op willy. zal nog een keer gebeuren de komende weken.

voor de kijkers links

pijlik ken geen een os (uuuhm, oeps, herstel GUI! :-) ) waar de muispointer default naar rechts wijst. dus met de "hotpoint" rechtsboven als in het logo hiernaast.

toch zijn er tientallen site die

 • een puntenel of dotcom naam hebben (url = bedrijfsnaam, maar vaak geen www in bedrijfsnaam terwijl website alleen bereikbaar is met www als hostname er voor)
 • een "stukje computer gebeuren" in bedrijfsnaam hebben staan (bv mousepointer)
 • deze de verkeerde kant op laten wijzen
hebben die logo-ontwerpers (vaak neefje van directeur) geen computer? staat het mooier om beweging van links naar rechts te hebben, gelijk aan leesrichting?

vragen waar ik geen antwoord op heb, ik vind het maar niets...

XML feed