nederlands

gebeld

gebeld.nl, een manier om te zoeken naar een telefoonnummer per naam (janssen, nederland), per straat (mmmh, wat voor telefoonnummer zal die m/v hebben?) of van nummer naar naam (geen nulzes nummers). met mozilla heb ik geen reclame maar ik neem aan dat ie gebruikers de wereld aan popups/unders krijgen?

En nu 'tkofschip onthouden :-)

Online monkey mind

Na een tijdje griepen heb ik wel ff genoeg web gezien. En dan slaat deze dame ineens de spijker op z'n kop:

"The very nature of hypertext makes the web jungle of branches from
which the monkey mind can swing, endless tangents to follow, always
another shiny news item beckoning.
"

http://www.scribbling.net/online_monkey_mind

burn


Brand bij de brandweer

In de brandweerkazerne van Nieuwerkerk aan den IJssel heeft zondagnacht een grote brand gewoed. De brand ontstond in een van de tankautospuiten, die volledig uitbrandde. Niemand raakte gewond.

"De gehele kazerne is egaal zwart gekleurd", aldus de brandweercommandant van Nieuwerkerk aan den IJssel voor Radio 1. "Alles wat van kunststof is in het gebouw, is gesmolten." De schade is aanzienlijk. Enkele woningen boven de kazerne moesten worden ontruimd. De oorzaak van de brand is onbekend. //nieuws.nl

even nog wat ander random nieuws van nieuwspuntenel op een rij:

  • Brand bij brandweer (brandweer was niet gewaarschuwd, alarm verbrand. Kema stelt onderzoek in)
  • Auto rijdt door na aanrijding met trein (trein blijft in puin achter)
  • Man op het hoofd geslagen met een hamer
    (door man met de hamer, tap?)
  • BBC: 'Sneek beste waterrecreatiegebied'
    (BBC gaat commercieel, Voorzitter VVV Sneek opgepakt wegens fraude)
  • Medewerker besteelt bejaarden (Na maanden van terreur van bejaarden op een medewerker heeft de medewerker wraak genomen, wederom onrust in huize avondrood. Inzet van ME moet erger voorkomen)

schop

je moeder voelde je al een paar weken geleden. eerst met wat op allerlei sites genoemd staat als "belletjes". later harder.

en nu schop je je moeder. en niet meer zachtjes. als ik mijn handen middels de buik van je moeder op je leg -in begin waren mijn handen het teken rustig aan te doen of verstoppertje te spelen- voel ik je door alles heen schoppen.

doe rustig aan, over een paar maanden is het pas zo ver.

bofh-elp

help bofhedp //Bits of Freedom! zij zijn de enige die tussen misbruik en gebruik staan, politiek beinvloeden aangaande internet gelegenheden, media bespelen, onderzoek doen en langere adem hebben om bv //Co$ te plaatsen waar deze hoort.

XML feed