nederlands

tuftuf-paal

de //tuftuf club zit in zwaar weer. financieel gaat het niet goed vanwege tal van rechtzaken en de site dreigt op #000000 te gaan. ook suske vandersteen heeft problemen met de club, vanwege de naam tuftuf.

op de site kwam ik een nieuwe versie van paaldansen tegen;

Onder het mom "Hoe versier je een flitspaal" toog Wendy samen met Liberty TV en Radio Contact naar Brussel om een showtje paaldansen weg te geven, flitspaaldansen welteverstaan.

//flits

recycle mode aan, schoen zetten

in de recycle mode, //schoen zetten.

oude posting van 1 jaar - 1 dag geleden.

deet meets dirk!!

pants downvia //bieslog, iets dat zo grappig is, dat het wel doorgestoken kaat lijkt. iedreen kent dirk nog wel, de bie in de huid van een bier slempende hagenees, met buik en voorliefde om met van koten "een pilsie te drinku". wel, het schijnt dat deetman dirk is tegen gekomen op een of andere "werkbezoek" . dus samen op de foto,

breedgebarend naar de fotograaf. maar kijk eens beter op de //full picture.

ik kwam niet meer bij!

weer sneller

in de strijd euro/kb in de breedband markt, gaat kpn wederom de snelheid verhogen van de verschillende xDSL varianten zonder de prijzen te laten stijgen.

op xs staat een //pagina hierover. helaas enkel de downstream (vanuit mij gezien) verdubbeld, upstream (naar jullie toe) niet. ben niet zo'n groot gebruiker qua downloaden dus maakt me niet heel veel uit.

XML feed